Центральний район. КЗДО № 292

 





im=357_blank

News

News: 67
Jun 1, 2021

День захисту дітей

Сьогодні день дитинства - гарне свято! І мирне сонечко згори нам шле привіт. Пісень і радості, та щастя так багато... Цей гарний день святкує цілий світ!
May 28, 2021

Дитсадочку, прощавай, малюків нових стрічай!

В дитсадочку нашім свято: Сміху, радості багато. Випускний сьогодні в нас, Розтаватися вже час. Тут ми гралися, зротали, Самостійними тут стали, І за це усім охоче Ми подякувати хочем!
May 21, 2021

День Вишиванки

Вишиванка є символом краси, здоров`я і щасливої долі. Вишита сорочка символізує сімейні цінності - пам`ять роду, вірність і любов. Одягнули на свято вишиванки і ми.
May 5, 2021

Святкуємо Великдень

Пісні, веселі ігри, конкурси: "Великодній кошик", "Чия писанка краща",
Apr 20, 2021

День Землі

До Дня Землі, до дня Довкілля в закладі проведені заходи спрямовані на виховання екологічної свідомості дітей. Тематичні заняття "Бережи природу"," Бережіть природу - наш рідний дім".
Apr 2, 2021

День книги

Книга – це віконце, через яке діти бачать і пізнають світ і самих себе. В.О. Сухомлинський
Apr 1, 2021

День гумору

Жарти, розіграші, конкурси та День Навпаки.
Mar 29, 2021

Кольоровий тиждень

Діти із великим бажанням подорожували у Кольорову країну, вчилися любити природу, берегти її, бути з нею одним цілим, гралися в сюжетно – рольові, дидактичні ігри; малювали, ліпили, виконували творчі завдання до кожного кольорового дня, фантазували.
Mar 12, 2021

Свято Масляної

Вже стало традицією нашого садочка кожного року проводити свято Масляної. Усі дружно зиму проводжали, сонечко і весну закликали. Потішили дітей і герої свята: Зима, красуня Масляна та чарівна Весна.
Mar 5, 2021

Весна іде - красу несе!

Привітання зі святом весни і краси!